Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Kelsy Karter – “Love Me or Hate Me”

De Los Angeles-based zangeres Kelsy Karter ging vorig jaar de wereld rond dankzij de ludiekste promostunt die we in lange tijd hadden gezien. Om de release van haar single “Harry” niet onopgemerkt voorbij te laten gaan, liet ze Harry Styles op haar gezicht tatoeëren, of althans: dat maakte ze iedereen wijs. Ondertussen is haar fake tattoo verdwenen, maar gelukkig blijft haar muziek ook zonder promostunts overeind en wil ze zich nu losrukken van de perceptie die veel mensen van haar hebben.

“Love Me or Hate Me” is de zesde single van haar debuutalbum Missing Person en straalt vooral bakken edge en coolness uit. We horen een gitaar gedreven rocksong die dankzij zijn popstructuur direct blijft hangen en ervoor zorgt dat je allesbehalve stil kunt zitten. Kelsy Karter weet waar ze naartoe wilt en als het van ons afhangt, is dat snel naar de top. Deze opkomende ster heeft lef en talent!

Missing Person, het debuutalbum van Kelsy Karter, verschijnt op 2 oktober.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

4 september 2020

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief