Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Devenny 404 & Bathwater 404 – “Paradise Drive”

Devenny en Bathwater maken beide deel uit van dezelfde groep, namelijk 404 Guild. Zelf noemen ze zich liever een gilde dan een groep, want ze helpen elkaar bij soloprojecten en werken ook allevier (Eliot en Silvertongue zijn de andere leden) samen aan nummers. Dat eerste is waarmee Devenny en Bathwater nu mee bezig zijn. Een kleine maand geleden kregen we met “Dayson” al een eerste nummer van Paradise Drive te horen en vandaag komt daar het titelnummer bij. Het album zelf verschijnt de 25e van deze maand.

Bij het verschijnen van “Dayson” vergeleken we Devenny door alle energie met slowthai, maar op “Paradise Drive” neemt hij iets meer gas terug. De beat zit nog altijd vol met garage-elementen en deze keer werd ook geopteerd om er enkele strijkers aan toe te voegen. Die strijkers zorgen, in combinatie met de kalmere bars, voor een meer verhalende structuur in het nummer. Hiermee laat Devenny zijn veelzijdigheid zien; hij kan zeker meer dan enkel de energiebom uithangen. Het einde van “Paradise Drive” loopt moeiteloos over in de intro van “Dayson”, waardoor we ervan kunnen uitgaan dat ze op het album na elkaar zullen volgen.

404 Guild: Facebook / Twitter / Instagram

Devenny 404: Instagram / Twitter

Bathwater 404: Instagram / Twitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Devenny 404 en Bathwater 404 - "Dayson"

Zoals je misschien wel uit hun namen kunt afleiden, maken Devenney 404 en Bathwater 404 deel uit van dezelfde groep, namelijk 404…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.