Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single AURORA – “The Secret Garden”

© CPU – Nathan Dobbelaere

Onze favoriete Noorse bosnimf AURORA is weer helemaal terug van weggeweest. Nu ja, echt ver weg was ze nooit, maar een klein jaartje na A Different Kind of Human is ze alweer aan een nieuw hoofdstuk begonnen. Dat werd enkele maanden geleden ingeluid door “Exist For Love“. Voor het eerst durfde de zangeres haar hart open en bloot op tafel leggen en daarmee won ze ongetwijfeld heel wat nieuwe zieltjes voor zich. Nu is ze terug, maar het is onduidelijk of “The Secret Garden” ook tot dat nieuwe hoofdstuk behoort. Het nummer werd namelijk geschreven voor de soundtrack van de nieuwe fantasiefilm The Secret Garden. En zeg nu zelf, wie is er geschikter voor een nummer in een fantasiefilm dan AURORA?

Al vanaf de eerste noten wordt duidelijk welke sfeer de Noorse wil neerzetten. Met wat dromerige elektronica worden we meteen meegenomen naar haar wereld vol elfjes, waarin AURORA zelf de hoofdrol speelt. Naarmate “The Secret Garden” vordert, klinkt het nummer steeds euforischer. Er komen op de achtergrond heel wat strijkers kijken en de elektronica komt in een stroomversnelling terecht. Het is alsof we omringd worden door een regen van glitter en vuurvliegjes wanneer een piano ons verder door het nummer meeneemt. De zangeres zelf heeft met haar hoge stem de perfecte fantasiewereld weten te creëren voor de film. Zelfs als “The Secret Garden” niet in AURORA’s nieuwe hoofdstuk voorkomt, kunnen we zeggen dat ze een leuk zijsprongetje heeft gefabriceerd.

The Secret Garden draait vanaf nu in de bioscoop.

Facebook / Instagram / Twitter / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1010 posts

About author
't is oke.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single AURORA - "Giving In To The Love"

Wat al een tijdje in de lucht hing, wordt vandaag eindelijk bevestigd: er komt een nieuwe plaat van AURORA aan. The Gods We…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single AURORA - "Cure For Me"

Als we het hebben over zangeressen uit het hoge Noorden, durven we al snel de vergelijking te maken met dromerige bosnimfen. Een…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Vis à Vis - "Black Panther"

De Brusselse zangeres Chloë Nols zag de lockdown als de ideale periode om creatief bezig te zijn. Het muzikale experimenteren leidde tot…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.