Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single AURORA – “Exist For Love”

Er lopen ontelbaar veel popzangeressen rond op de wereld, maar de Noorse AURORA mag zich zonder twijfel een uniek exemplaar noemen. Alleen al de uitstraling van de jonge zangeres doet ons denken aan een elfje, en dat is ook de manier waarop ze zichzelf wil neerzetten. Dat betekent tegelijkertijd dat ze niet voor de makkelijke weg gaat. Gelukkig doet dat er allemaal niet toe, want de Noorse is doorheen de jaren uitgegroeid tot een graag geziene gast op heel wat podia. Met ondertussen al drie albums op de teller fladdert ze – als het elfje dat ze is – de wereld rond en verrast ze vriend en vijand met haar magische elektropop. Toen in de loop van vorige week alle foto’s van haar Instagram-pagina verdwenen, wisten we dat er iets zat aan te komen. Vandaag krijgen we dan ook de bevestiging in de vorm van “Exist For Love”; de eerste single van een nieuw hoofdstuk.

‘Ik had nooit gedacht dat ik een liefdesliedje zou schrijven, maar nu ben ik er klaar voor.’ Met die boodschap kondigde de Noorse “Exist For Love” aan. Een nummer waarop AURORA zichzelf helemaal blootgeeft. Dat betekent dan ook dat we een ingetogen zangeres horen natuurlijk. Een akoestische gitaar zorgt meteen voor een romantische sfeer, terwijl de stem van de jongedame zo zacht klinkt als die van engeltje. Dankzij de vele strijkers ontstaat er een ballade-gevoel in de song, en zo krijgen we dus een hele nieuwe kant van de zangeres te horen. Eentje die heel wat moed vergde, maar zoals ze zelf zingt in het nummer, is ze er helemaal klaar voor. AURORA heeft de waarde van liefde geaccepteerd en probeert die met dit nummer aan haar fans uit te stralen. Een nieuw, liefdevol hoofdstuk in de carrière van de jongedame dus, waarin alles – inclusief artwork en videoclip – op elkaar is afgestemd. Fris en vernieuwend, zo hebben we het graag. Wij zijn in elk geval benieuwd naar wat dat hoofdstuk nog allemaal voor ons in petto heeft.

Facebook / Instagram / Twitter / Website

 

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

14 mei 2020

About Author

Lucas Palmans


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief