Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single A Boogie Wit da Hoodie feat. Don Q & Trap Manny – “Vroom Vroom”

A Boogie Wit da Hoodie is sinds 2016 deel van Highbridge The Label, waaronder onder andere Don Q en Trap Manny ook muziek uitbrengen. Met deze twee rappers heeft A Boogie eerder dit jaar een nummer uitgebracht, genaamd “Flood My Wrist”, met een featuring van emorapper Lil Uzi Vert. De 24-jarige rapper is ook bezig aan een nieuw album, wat dan mogelijks zijn tweede album van het jaar wordt, na Artist 2.0

“Vroom Vroom” begint met een zachte gitaar waarop Trap Manny en A Boogie Wit da Hoodie een eerste keer het refrein laten horen, waardoor we horen dat het een liefdesnummer wordt. Na het refrein is het aan A Boogie om zijn tekst te rappen. Jammer genoeg is het geen verse die vol zit met sterke inhoudelijke aspecten. Toch springen er een aantal zinnen uit, zoals ‘And when I said I love you, I was off a bean (I was off a bean)’, wat een melancholischere kant van het nummer toont. De raps van Don Q komen toch wat binnen als een verrassing. Technisch gezien is zijn deel zeer sterk met een aantal veranderingen van flows en veel rijmwoorden. Zo gebruikt hij in elke zin twee woorden die op elkaar rijmen, wat toch wat techniek vereist. Na elke verse horen we het refrein weer, waardoor het lichtjes in ons hoofd begint te kruipen, catchy!

A Boogie Wit da Hoodie: Instagram

Don Q: Instagram

Trap Manny: Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.
4 september 2020

About Author

Robbe Nerinckx De liefde voor muziek is oneindig.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief