Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Tiewai feat. Zwangere Guy – “Minchia Wa Een Tijd”

Wat krijg je als je Limburgse trots Tiewai en Brusselse ket Zwangere Guy samenbrengt? Een beestig oldschool hiphopnummer waarin beide artiesten zonder poespas hun eigen verhaal vertellen. Tiewai is vooral gekend om zijn poëtische raps, zijn Limburgse accent en flow, en zijn tijd bij Eigen Makelij. Deze dagen kan je hem vinden tussen de Goeie Jongens, een groep waar onder andere ook Rian Snoeks en Don Luca lid van zijn.

“Minchia Wa Een Tijd” is Genks voor ‘Damn, wat een tijd!’, wat de track perfect beschrijft. De manier waarop Tiewai zijn boodschap brengt, schept een sfeer die je terug laat denken aan de ‘goede, oude tijd’. Een mooie boombapbeat versterkt het gevoel van de 90’s. Je ziet dat de Limburgse mentaliteit ingebakken zit bij Tiewai. Familie en vrienden staan centraal, slechte mensen vermijden ze. Zwangere Guys bijdrage is zeker ook aangenaam. Hij neemt de brug voor zijn rekening, wat zorgt voor een leuke afwisseling. Daarnaast is de clip zeker ook de moeite waard. Die levert het bewijs dat leven als een god in Frankrijk zeker ook kan in België.

Tiewai is de rapper die bij elke comeback terug op het hoogste niveau terechtkomt. Negen jaar geleden begon zijn avontuur en nog steeds begeeft hij zich aan de top. Dat wordt gevierd met deze mooie, late zomerhit.

Tiewai: Facebook / Twitter / Instagram

Zwangere Guy:  Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

144 posts

About author
Ik maak muziekjes, ik schrijf over muziekjes, ik ben verliefd op muziekjes.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single STIKSTOF - "L'Univers" (feat. Smahlo & Winne)

Dat de mannen van STIKSTOF de koningen van de Nederlandstalige hiphop zijn, konden jullie al lezen in onze recensie van hun optreden…
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Foals, Intergalactic Lovers, Mitski en meer vervoegen line-up van Rock Werchter Encore 2022!

Rock Werchter beloofde een encore en die krijgen we ook op 26 juni. Het eenmalige eendagsfestival op de heilige Werchter weide kondigde…
InstagramLiveRecensies

Zwangere Guy @ Ancienne Belgique (AB): Eentje om in te kaderen

Hoeft hij nog geïntroduceerd te worden? Zwangere Guy (Papa Guy voor de lezers met daddy-issues) begon gisteren aan zijn reeks van vijf…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.