Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Cheat Codes – “Between Our Hearts” (feat. CXLOE)

Met Cheat Codes heeft Los Angeles er een nieuw elektropopdrietal bij dat ongetwijfeld heel wat meisjesharten sneller doet slaan. Als dat nu nog niet het geval is, dan zal dat in de toekomst zeker nog wel gaan gebeuren. De jongens zijn al even aan het bouwen aan hun weg naar de top, maar beginnen nu helemaal door te breken. Op dit moment vallen ze zelfs net buiten de top tweehonderd van meest gestreamde artiesten op Spotify. Na een tour met The Chainsmokers en een samenwerking met Demi Lovato is het nu de beurt aan de Australische CXLOE. Ook zij mag het etiket van ‘rijzende ster’ op haar voorhoofd plakken, want haar vorige singles “12 Steps” en “One and Only” zitten nog altijd in ons hoofd. Als twee opkomende popsterren de handen in elkaar slaan, houden de commerciële radiozenders hun oren beter goed open.

Met “Between Our Hearts” proberen de vier er nog op de valreep een lekker zomerhitje uit te persen. De vibe zit meteen goed dankzij de zwoele, zonnige beats, maar dan lijken we al even weg te zakken. Gelukkig komt het refrein er snel aan en kan CXLOE daar haar ding doen. De temperatuur stijgt en eigenlijk zien we het nummer nu al in één of andere hitlijst staan. De wisselwerking tussen de vrouwelijke en mannelijke stemmen slaat aan en we zijn vertrokken. “Between Our Hearts” zit heel eenvoudig in elkaar en verschilt niet zoveel van menig dancepopnummer, maar het slaat aan en dat is waar het tegenwoordig allemaal om draait. Cheat Codes, onthoud de naam, want binnenkort neemt het drietal je radio over.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

1109 posts

About author
't is oke.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Cheat Codes - "Do It All Over" (feat. Marc E. Bassy)

Het Amerikaanse elektronische muziektrio Matt Russell, Trevor Dahl en Kevin Ford, beter bekend als Cheat Codes, kennen we nog van de single…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single CXLOE - "One and Only"

Met CXLOE loopt er in Australië een nieuwe zangeres rond die de kroon van popprinses verdient. Op twee jaar tijd bracht de…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single CXLOE - "12 Steps"

We gaan er geen doekjes om winden, met CXLOE heeft Australië er een nieuwe popprinses bij. De zangeres laat zowel elektronische als…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.