Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Cheat Codes – “Do It All Over” (feat. Marc E. Bassy)

Het Amerikaanse elektronische muziektrio Matt Russell, Trevor Dahl en Kevin Ford, beter bekend als Cheat Codes, kennen we nog van de single “Pretty Girls” in samenwerking met Maggie Lindemann en klinkt ons bekend in de oren door het nummer “No Promises” met Demi Lovato. Ook de hit “Sex” haalde maar liefst vijfhonderd miljoen streams op Spotify. Een band die niet weg te slaan is uit de hitlijsten, en daar komt nu een vervolg op.

Het drietal klom al snel hogerop in de muziekwereld met hun remixen en elektronische producties. Cheat Codes’ debuutalbum is volop in de maak. Nu mogen we alvast meegenieten van hun nieuwe “Do It All Over”. Voor de nieuwe single werkte het trio samen met Marc E. Bassy, een Amerikaanse singer-songwriter uit San Francisco. In het nummer tonen Matt, Trevor en Kevin nog maar eens hun elektronisch talent.

De single gaat over het maar niet kunnen vergeten van een oude geliefde. Zoals elke dancepopsong begint het nummer heel rustig en bereikt het zijn hoogtepunt bij het refrein. “Do It All Over” kent vanaf het begin dezelfde beat die doorheen het hele nummer alleen maar wordt versterkt. Een ding is zeker: het dansbare nummer zou wel eens een ware TikTok-hit kunnen worden.

Facebook / Instagram / Twitter / Website

 

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Cheat Codes feat. CXLOE - "Between Our Hearts"

Met Cheat Codes heeft Los Angeles er een nieuw elektropopdrietal bij dat ongetwijfeld heel wat meisjesharten sneller doet slaan. Als dat nu…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.