Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Eels – “Who You Say You Are”

© CPU – Ymke Dirikx

Een maand na vorige release “Baby Let’s Make it Real” trakteert Eels ons op een B-kant van die single. “Who You Say You Are” heet hij, en op nog geen drie minuten confronteert Mark Oliver Everett ons met zijn demonen. Daar dient het nummer naar eigen zeggen ook voor. Voor twee minuten en vijfenvijftig seconden kunnen we onze problemen opzij zetten om te luisteren naar de zijne. Dankjewel, E.

Al vanaf de melancholische gitaar haar intrede maakt, weet je hoe laat het is. Eels gaat weer de snaren van je hart bespelen. Wanneer Everett met zijn nonchalante stem begint te zingen over een ontmoeting is het hek helemaal van de dam. Als dan op het einde van het nummer ook nog blijkt dat de romance op de klippen liep, kan je ons van de grond oprapen. Een Eelsnummer was nog nooit zo simpel, maar ook nog nooit zo pakkend. Dankjewel, E. En deze keer menen we het oprecht.

“Who You Say You Are” verschijnt als B-kant op een beperkte uitgave van een 7″-single, samen met “Baby Let’s Make it Real”. Over een mogelijk nieuw album is nog niets geweten.

Facebook / Instagram / Twitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

273 posts

About author
Ik vond geluk in een roze donut.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Eels - "GOLDY"

Eels werkt stelselmatig en ordelijk naar zijn nieuwe langspeler die het anker zal lichten op 7 juni. Eerste single “TIME” was een…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Eels - "TIME"

Stel dat je in een universum leeft waar je nog nooit van Eels hebt gehoord, dan staan je heerlijke momenten te wachten….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Eels - “Christmas, Why You Gotta Do Me Like This”

‘Een kerstsingle, dé ideale manier om een compilatiealbum voor te stellen’, moet Mark Oliver Everett gedacht hebben. En zo geschiedde. Vandaag maken…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.