Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single TENDER – “Own Up”

Voor de zoveelste keer dit jaar brengen de mannen van TENDER een nieuw nummer uit. Na onder meer “6 in the morning” en “Come Down When You’re Ready” krijgen we nu “Own Up” te horen. Al die singlereleases op vrij korte tijd van elkaar zouden doen vermoeden dat er iets nieuws zit aan te komen, ondanks dat de Britten hun tweede album pas vorig jaar uitbrachten. Door de pandemie komen veel artiesten sneller dan verwacht met nieuwe platen. Of TENDER tot die groep behoort, kunnen we nog niet met zekerheid zeggen, maar de singles die we de afgelopen maanden te horen kregen, zijn in ieder geval een mooie toevoeging aan hun discografie.

“Come Down When You’re Ready” had iets weg van een duistere Oh Wonder en tijdens deze “Own Up” moeten we (vooral tijdens het refrein) wat denken aan Warhola. Daarnaast lijkt er iets te ontbreken in “Own Up” waardoor het nummer écht aanslaat. Ondanks dat het lied catchy is, krijgen we het er niet warm van. Het lied bevat de typische zwoele TENDER sound, maar voelt toch iets te gewoon aan om te slagen. Volgende keer weer beter.

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

27 augustus 2020

About Author

Robbe Rooms Ik ben te herkennen aan mijn gele jas.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief