Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single TENDER – “Come Down When You’re Ready”

Vorig jaar bracht TENDER hun tweede album uit, maar stilzitten lijkt er niet in te zitten voor de jongens. Sindsdien brachten ze al vier nummers uit en daar komt vandaag een vijfde bij. Zit er al een nieuw album aan te komen? James Cullen en Dan Cobb brachten in 2017 een eerste album uit en daar werden zwoele beats met dromerige synths gecombineerd. De mannen hebben zich die sound helemaal eigengemaakt en zo vielen ook “6 in the morning” en “Living“, die eerder dit jaar uitkwamen, in de smaak.

Het nieuwe “Come Down When You’re Ready” heeft iets weg van een heel duistere Oh Wonder. De meerstemmige zang in dit nummer zou doen denken dat het om een man en vrouw gaat die zingen en ook de zachte beat doet denken aan Oh Wonder. TENDER maakt het weliswaar net iets te sexy en duister voor de eerder vermelde band. “Come Down When You’re Ready” heeft iets mysterieus en doet daardoor uitkijken naar meer.

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

3 juli 2020

About Author

Robbe Rooms Ik ben te herkennen aan mijn gele jas.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief