Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single TENDER – “Living”

De eenzaamheid begint toe te nemen na enkele weken in quarantaine en dus zoeken steeds meer mensen gezelschap van familie en vrienden op via bijvoorbeeld Skype. Anderen hopen dan weer hun hart te laten verwarmen door nieuwe mensen op Tinder, maar ook de nieuwe van TENDER is hartverwarmend. Het Britse duo debuteerde in 2017 met Modern Addiction en brachten het jaar erop een tweede langspeler uit. Stilzitten lijkt niet in het woordenboek van James Cullen en Dan Cobb te staan, want vorig jaar vuurden ze meteen twee nieuwe nummers op ons af. En ook dit jaar kregen we met “6 in the Morning” al een nieuw nummer van TENDER te horen.

Het nieuwe “Living” voelt aan als een elektronische, melancholische droom met een seksuele ondertoon door de stemmen die versmelten. Het nummer doet opnieuw denken aan de sfeer die ontstaat in een dancing als de meerderheid naar huis begint te gaan, maar jij nog goesting en energie hebt om verder te gaan. De vorige single bevatte wat meer spanning, maar toch doet de nieuwe niet onder. “Living” is het perfecte nummer om eens kort te genieten tijdens een zwoelere werkpauze in je living.

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1 april 2020

About Author

Robbe Rooms Ik ben te herkennen aan mijn gele jas.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief