Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Pit Pony – “Oppurtunity Went”

Uit Newcastle komen deze vijf muzikanten, en ze schotelen ons een portie garagepunk voor waar je wegens verscheidene redenen moeilijk om heen kan. Deze eerder onbekende band brengt ons met een zeer fuzzy gitaar een soort garagepunk die gecombineerd wordt met een vrouwelijke stem die perfect tijdens de grungeperiode van de jaren ’90 had kunnen zingen.

Pit Pony kan dankzij een sterk nummer en een goede clip werken aan deze voorlopige onbekendheid. Want eerlijk is eerlijk, het nummer is een schot in het roos. De clip is leuk om naar te kijken, maar de muziek blijft onze hoofdbrok. “Oppurtunity Went” begint met een ongelooflijke lekkere fuzzy gitaar maar wordt onmiddellijk tegengesproken door de vrolijke stem wat voor een heerlijke tegenstelling zorgt. De drum zorgt voor een leuk ritme dat zelden zo veel variatie gaf tijdens een punknummer.

Niets als lovende woorden voor deze vooralsnog onbekende punkband. De hoofdingrediënten werken elkaar mooi tegen, en dat zorgt voor een sterk resultaat. Hopelijk krijgen ze, mede dankzij deze geweldige clip, kans op doorgroeimogelijkheden. Het is hen gegund.

Facebook / Twitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

27 augustus 2020

About Author

Wouter Vandeweyer


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief