Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Cordae feat. Roddy Ricch – “Gifted”

Cordae is jarig en dat viert hij met een gloednieuw nummer! De Amerikaanse rapper maakte een aantal jaar deel uit van het hiphopcollectief YBN en ook solo zorgde hij als YBN Cordae voor veel furore. Zijn debuutplaat The Lost Boy werd zeer goed onthaald en dat resulteerde zich ook in een goed verkopende clubtour. De coronatijd zorgde echter voor wat veranderingen. Het collectief hield het in augustus immers voor bekeken en dat zorgde er ook voor dat YBN Cordae voortaan zijn muziek als Cordae zal uitbrengen. Op zijn drieëntwintigste verjaardag trakteert hij zijn fans met het nummer “Gifted”, een samenwerking met dè nieuwkomer en hitmachine Roddy Ricch.

Cadeautjes nemen we natuurlijk graag in ontvangst en zeker als deze zo goed zijn als “Gifted”. Na een intro breekt het nummer pas echt los wanneer Cordae en Roddy Ricch afwisselend het beste van zichzelf laten horen. Hun flow en stemkleur matchen heel goed met elkaar en zorgen voor een zeer chille vibe. Ook lyrisch gezien is “Gifted” een schot in de roos met verrassend veel diepgang en een verhaal waarmee de twee artiesten een inkijk in hun beginjaren geven. Het nieuwe Cordae project zou nog in het najaar verschijnen en dat wordt iets om naar uit te kijken!

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1306 posts

About author
Luistert veel naar muziek!
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Lil Mosey - "Enough"

Lil Mosey draait al enkele jaren mee aan de top en is nog steeds maar negentien jaar oud. In 2017 brak hij…
AlbumsRecensies

Ty Dolla $ign - Featuring Ty Dolla $ign (★★½): Goed, maar te veel

De Amerikaanse zanger, songwriter en producer Tyrone Griffin Jr., beter bekend als Ty Dolla $ign, leeft van singles en features. Hoewel hij…
AlbumsRecensies

Pop Smoke - Shoot for the Stars Aim for the Moon (★★★½): The Woo leeft voort

Pop Smoke was vorig jaar een van de rijzende sterren in de hiphopwereld en was een van de vaandeldragers in de New…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.