Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Cordae feat. Roddy Ricch – “Gifted”

Cordae is jarig en dat viert hij met een gloednieuw nummer! De Amerikaanse rapper maakte een aantal jaar deel uit van het hiphopcollectief YBN en ook solo zorgde hij als YBN Cordae voor veel furore. Zijn debuutplaat The Lost Boy werd zeer goed onthaald en dat resulteerde zich ook in een goed verkopende clubtour. De coronatijd zorgde echter voor wat veranderingen. Het collectief hield het in augustus immers voor bekeken en dat zorgde er ook voor dat YBN Cordae voortaan zijn muziek als Cordae zal uitbrengen. Op zijn drieëntwintigste verjaardag trakteert hij zijn fans met het nummer “Gifted”, een samenwerking met dè nieuwkomer en hitmachine Roddy Ricch.

Cadeautjes nemen we natuurlijk graag in ontvangst en zeker als deze zo goed zijn als “Gifted”. Na een intro breekt het nummer pas echt los wanneer Cordae en Roddy Ricch afwisselend het beste van zichzelf laten horen. Hun flow en stemkleur matchen heel goed met elkaar en zorgen voor een zeer chille vibe. Ook lyrisch gezien is “Gifted” een schot in de roos met verrassend veel diepgang en een verhaal waarmee de twee artiesten een inkijk in hun beginjaren geven. Het nieuwe Cordae project zou nog in het najaar verschijnen en dat wordt iets om naar uit te kijken!

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

2072 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Roddy Ricch – “Survivor’s Remorse”

Vandaag de dag kan je via TikTok van de ene op de andere nacht viraal gaan. Een voorbode van dit fenomeen was…
InstagramLiveRecensies

Pukkelpop 2023 (Festivaldag 4): Overal vuurwerk

De allerlaatste dag van Pukkelpop 2023 was er opnieuw eentje die baadde in een loodzware hitte. Een stralende festivaldag met andere woorden,…
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Pukkelpop vult aan met XINK, Ethel Cain, sor, DIRK. en meer!

Na een korte pauze in het aankondigen van nieuwe namen, was de organisatie van Pukkelpop vorige week helemaal terug met gloednieuwe aanvullingen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.