Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Bazzi – “Crazy”

R&b-zanger Bazzi is vooral bekend van zijn hits “Mine” en “Beautiful” (met popzangeres Camila Cabello) die te beluisteren zijn op COSMIC, een rustig r&b-album over liefde en de bijhorende gevoelens. In 2019 schreef de artiest wat meer persoonlijke nummers op zijn album Soul Searching. Daarnaast maakte hij nog steeds liefdesnummers zoals “I.F.L.Y.” en “Paradise”. Andrew Bazzi heeft al een tijdje een vriendin, die ook inspiratie vormde voor “Renee’s song”.

Met een tikkende klok, groovy beats en een eerder retorische vraag start Bazzi zijn nieuwste werk, waarin hij beschrijft hoe gek een vrouw kan zijn. “Crazy” kan je zeker toevoegen aan je funky r&b-playlist waarmee je makkelijk mensen op de dansvloer krijgt. Het is al een tijdje geleden dat de artiest nog eens een sensueler lied heeft gemaakt met een vrolijk deuntje, maar we zullen dit nummer nog vaak horen, net als Bazzi’s eerdere hits.

Facebook / Twitter

22 augustus 2020

About Author

Floor Vergote


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief