Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Netsky feat. Montell2099 – “Mixed Emotions”

© CPU – Chris Stessens

Netsky keert terug naar de basis en dat kan heel letterlijk genomen worden. Waar hij de afgelopen jaren de kantjes van zijn nummers wreef en vooral platte pop begon te brengen, maakt hij nu een volledige ommezwaai en keert hij terug naar zijn oude liefde: pure drum & bass. Hiervoor keert de man terug naar het legendarische Hospital Records en eerder konden we al op “I See The Future In Your Eyes” horen hoe zo’n legendarische terugkeer klinkt. Op “Mixed Emotions” zoekt hij de liquid kant van het drum & bass-genre op.

Al van bij het begin zit het tempo goed op “Mixed Emotions” en zoiets zorgt er voor dat je aandachtig blijft luisteren. De vocals van Montell2099 geven de song iets herkenbaars waardoor het nummer al snel blijft hangen. Met vier en een halve minuut is het een lang nummer, maar de song blijft dan ook opbouwen en steeds luider en harder gaan. Met deze single weet Netsky weer een heerlijke klassieker uit te brengen en we zijn blij dat hij terug naar zijn oldschool stijl gaat. Het gaat hem beter af.

Op het volledige album, dat Second Nature zal heten, is het nog wachten tot 30 oktober. We kunnen enkel maar hopen dat we voordien nog enkele nieuwe nummers te horen krijgen, want het lijstje samenwerkingen die er op staat is niet mis met o.a. Becky Hill, Sub Focus of Rudimental.

Facebook | Twitter | YouTube | Site

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

21 augustus 2020

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


ONE COMMENT ON THIS POST To “Nieuwe single Netsky feat. Montell2099 – “Mixed Emotions””

  1. Meh schreef:

    Een klassieker is het niet echt. Leuk nummer maar niet meer dan een generische poging om de oude Netsky terug te brengen!
    En 4:30 is niet lang voor een d&b nummer trouwens!;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief