Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Aluna – “Envious”

Aluna heeft met AlunaGeorge zo goed als alles bereikt waarvan ze als klein kind maar kon dromen, maar de honger op een nieuw muzikaal avontuur groeide met de successen mee. Eerder dit jaar kondigde ze dan aan haar eigen route te willen uitstippelen door het uitbrengen van haar solodebuut. “Body Pump” was meteen een zeer sterke eerste single en ook de andere nummers spreken helemaal tot de verbeelding.

Ook met “Envious” schudt ze zich niet helemaal los van de gekende sound van AlunaGeorge, maar geeft ze er wel een frissere draai aan. Naar eigen zeggen is de nieuwe single haar beste ‘cry dance’ nummer dat ze ooit geschreven heeft en we kunnen haar daarin volgen. Ondanks de aardig pompende beats en coole elektronische geluidjes, merken we in de zanglijnen toch wat fragiliteit. “Envious” is nu al een van de highlights van haar grote debuut.

Aluna brengt op vrijdag 28 augustus haar debuutalbum Renaissance uit.

https://open.spotify.com/track/2eoSJU8qdt0d45UoxzjOL8?si=3qqtskPqQ0apzAHiMNhE1Q

Volg ons op Spotify voor meer nieuwe muziek.

20 augustus 2020

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief