Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single deryk – “One Star”

Als je als beginnend muzikante uit dezelfde regio komt als grote namen als Lorde en BENEE, dan rust er meteen een grote druk op je schouders. De Nieuw-Zeelandse deryk lijkt daar vooralsnog redelijk goed mee om te gaan. Dat komt misschien wel omdat ze al enige tijd muziek maakt, maar pas sinds kort dit projectje is begonnen. Om de een of andere reden lagen de verwachtingen redelijk hoog, maar haar debuutsingle “Call You Out” kon ons al overtuigen van haar kunnen. Sterker nog, op slechts een dikke maand werd de kaap van tweehonderdduizend streams op Spotify net niet gehaald. Het was dan ook geen verrassing dat de verwachtingen rond die langverwachte tweede single nog hoger lagen.

We kunnen je dan ook gerust stellen: ze worden wederom ingelost. Op “One Star” betovert deryk ons opnieuw, maar dit keer op een ietwat andere manier. Met niet veel meer dan een piano, een beat en haar stem weet de jonge Nieuw-Zeelandse je meteen om haar vinger te winden. Die stem wordt dan ook zo uitgespeeld dat er een mysterieuze waas rond het nummer hangt. De vage beat en kille piano doen daar dan nog een extra schepje bovenop. Met bijna vier minuten op de teller weet deryk je mee te nemen op een betoverende trip door haar eigen wereldje. Benieuwd waar ze ons volgende keer mee naartoe neemt.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1571 posts

About author
't is oke.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle deryk - "Call You Out"

De Nieuw-Zeelandse Madeline Bradley maakte eerst muziek onder de naam MADELINE, maar besloot onlangs om met een schone lei te beginnen. Deryk…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.