Nieuwe singles

Nieuwe single Yung Mavu – “Fuego”

© CPU – Nathan Dobbelaere

Yung Mavu is ondertussen al een vaste waarde aan het worden in de Belgische hiphop scene. Met zijn team van 32WORLDWIDE (label achter Chuki Beats & Pretty Boy Dro) brengt hij hit na hit uit. Na zijn debuutalbum Matter of Time heeft Yung Mavu de deur al op een grote kier gezet richting faam en na elke single gaat die deur meer open.

Deze keer geen productie van vaste waarde Chuki Beats, maar van andere Belgische producer Retnik Beats. Een Spaans / Latijns-Amerikaanse gitaar en de typische stijl zorgen weer voor een sfeer die zeer hard blijft hangen. Een refrein dat een aantal keer wordt herhaald is ook weer van de partij, met een aantal Spaanse woorden om een beetje in de zuiderse sfeer te blijven. Het nummer is een beetje een ‘opschepnummer’, met zinnen als ‘Was broke last year and now we get rich’ en ‘Spend some money and I get it back quick’ begrijp je dat Yung Mavu geen nood heeft aan commentaar. Natuurlijk mocht de vertrouwde autotune ook weer niet ontbreken, het enige minpuntje aan dit nummer. Voor de rest is dit weer een nummer dat zeker zal blijven hangen en zal scoren!

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify!

140 posts

About author
Ik maak muziekjes, ik schrijf over muziekjes, ik ben verliefd op muziekjes.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Yung Mavu & Chuki Beats - "Gimme the Loot"

Yung Mavu is ongetwijfeld een van de bekendste, Engelstalig rappende rappers van ons land. Samen met zijn kompaan Chuki maakt hij hit…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Yung Mavu - "21"

Op 14 oktober vierde de rapper uit Sint-Job-in-‘t-Goor zijn 21ste verjaardag en een week later bracht hij de gelijknamige single “21” uit….
LiveRecensies

Fire Is Gold 2021: Voor vorst, voor vrijheid en voor rap

Hiphop leeft meer dan ooit in België, dat was gisteren alvast de conclusie die we konden trekken na een hele dag Fire…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.