Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single LANY – “you!”

Het wordt een najaar vol melancholie, want op 2 oktober verschijnt Mama’s Boy, het inmiddels derde album van LANY. Daarnaast krijgen we met “you!” alweer de derde single van dat album, alsook het artwork. Hoe we dat laatste moeten linken aan de thematische rode draad doorheen de singles, is voorlopig nog een vraagteken. Op “you!” klinkt de band alvast als vanouds: catchy in de refreinen en een beetje zoetsappig tussendoor.

Na de lieve en emotionele ballad “if this is the last time”, krijgen we de band nu weer op volle kracht. Een herkenbaar drumpatroon vormt de intro voor “you!” dat even tot rust komt alvorens het volledig losbarst in het refrein. Een beetje zoals een achtbaan waarbij je eenmaal boven nog een bocht moet nemen voor je tegen ongekende snelheid naar beneden raast. ‘You’re the sun to the moon, you’re my ocean painted blue‘ klinkt het in het refrein en daarmee is “you!” weer een typisch LANY-nummer. Het mag dan ook geen verrassing zijn dat de band vooral muziek lijkt te maken voor hun bestaande fans, om nieuwe zielen te winnen zal het drietal waarschijnlijk toch iets vernieuwender uit de hoek moeten komen.

Facebook / Instagram / Twitter / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single LANY & Kelsea Ballerini - “I Quit Drinking”

Zoetsappige synthpopliedjes met het gebroken hart van zanger Paul Jason Klein in de hoofdrol is al jaar en dag het handelsmerk van…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Regard - "You" (feat. Troye Sivan & Tate McRae)

De welbekende Regard is er alweer met een gloednieuwe single. De 28-jarige dj uit Kosovo kende bij ons ook al zijn succes…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Voyageur - "You"

Voor de liefhebbers van de intieme, filmische en atmosferische muziek, zoals Bon Iver deze op z’n best kan brengen, introduceren we graag…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.