Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Danga – “Bad Idea”

Een debuutsingle in de zomer uitbrengen is goed gekozen als je het in de dancescene wilt maken. Dat moet ook de Antwerpse Danga gedacht hebben. Wist hij toen veel dat een horrorscenario zich zou voltrekken, waarbij een zomeravond in 2020 minder schwung en muziek zou belichamen. Uitgerekend zijn bakermat is het zwaarst getroffen, maar gelukkig probeert Danga het tij te keren. Oorspronkelijk actief in het DJ-circuit, maar altijd al bezig geweest met muziek en sinds kort ook met producen. Het resultaat is “Bad Idea” waarin hij deze barre tijden tracht weg te spoelen met goede, zomerse melodieën.

Specifiek spelen de romances met een zomerliefde de hoofdrol, een ons allemaal bekend tafereel. Alleen klinken de amoureuze uitspattingen in het nummer niet zo vurig als we gehoopt hadden. We missen een climax, of toch op zijn minst wat meer het gegeven van tegenpolen: aantrekking, afstoting, ups, downs… Onmisbaar voor een kortstondige coup-de-foudre én voor een weergaloze zomerhit. Is het dan een bad idea om met Danga’s debuut in zee te gaan? Niet noodzakelijk, maar geef zijn single dan nog maar de peper die het in zijn gat kan gebruiken!

Instagram / Soundcloud / Facebook

14 augustus 2020

About Author

Simon Proost


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief