Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single The Cribs – “Running Into You”

The Cribs bestempelen als een one-hit-wonder enkel en alleen door naar hun Spotifyprofiel te kijken, zou fout zijn. De groep is namelijk meer dan “Men’s Needs”. Sinds 2004 brengt de Britse band al albums uit en op 13 november komt daar een achtste plaat bij. Het wordt de eerste sinds 24-7 Rock Star Shit uit 2017 en met “Running Into You” krijgen we meteen ook het eerste streepje muziek van het drietal in drie jaar. Night Network werd opgenomen in de studios van de Foo Fighters nadat Dave Grohl de band zelf uitnodigde. Op het volledige plaatje moeten we dus nog even wachten, maar met “Running Into You” liggen de verwachtingen al hoog.

Net geen drie minuten duurt de nieuwe single van The Cribs, maar het bevat wel de nodige kracht om constant boeiend te blijven. Al na dertig seconden krijg je eeen eerste keer het refrein te horen, en niet veel later blijft de slagzin ook in je hoofd hangen. De song is dan ook zo simpel geschreven dat het catchy wordt zonder daarbij eigenheid te verliezen. De band mag dan al bijna twintig jaar bezig zijn, er blijft nog verrassend veel sterk werk uit hun richting komen. Hopelijk zetten ze met de nieuwe plaat zichzelf terug op de internationale kaart, want in de UK zijn ze wel best populair!

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

13 augustus 2020

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief