Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Pace – “Heartbeat”

pacelogo1

Pace is een nieuwe band uit Londen die rustige indie brengt met een piano als hoofdinstrument. Voor hun debuutsingle kreeg de groep professionele hulp van Bernard Butler die onder meer bij Suede speelde en platen van The Cribs en The Libertines producete. Hij kon de stem van Eden, zanger van Pace niet uit zijn hoofd zetten en besloot dus maar om met de groep samen te werken. Het resultaat is nu te horen in de vorm van “Heartbeat”. De song is een rustig pianoliedje dat een opgewekte ondertoon heeft. Ons doet het wat denken aan Tobias Jesso Jr. of Father John Misty. “Heartbeat” werkt lekker aanstekelijk en de strijkers plus de zwoele stem van Eden maken dit alleen maar beter. Een klassiek nummer met een hedendaagse invulling dat zomaar door Paul McCartney kon geschreven zijn. “Heartbeat” doet ons hartje alvast sneller slaan.

Facebook / Twitter

16 juni 2016

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief