Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Rico Nasty – “IPHONE”

Ondanks haar jeugdige leeftijd van 23 lentes is rapper en zangeres Rico Nasty al bijna zeven jaar actief in de hiphop scene. Nadat ze in 2014 haar eerste tape Summer’s Eve op de wereld losliet, ging het alleen maar bergop voor de straffe dame die zich wel eens Tacobella laat noemen. Al enkele maanden teaset ze haar fans met nieuw materiaal. Nu komt Rico met “IPHONE”, de eerste bevestigde track op haar nieuwe project Nightmare Vacation, dat later dit jaar uit zal komen.

Wie zich verheugde op nog een harde trapbanger met onzachte schreeuwerige vocals, slaat de bal mis. “IPHONE” is loeihard, maar niet op de manier die we van Rico gewend zijn. Producer Dylan Brady legt de basis voor een hyperpop banger die niet zou misstaan op een album van zijn duoproject 100 Gecs. Rico morst en tovert met autotune op een wijze waar collega’s Charli XCX en Arca nog iets van kunnen opsteken. Alhoewel het nummer inhoudelijk (buiten de obligatoire coronaverwijzing) niet veel voorstelt, brengt Rico zoveel energie dat we hier voorbij durven kijken. “IPHONE” is gewoon een dansbare plaat en een frisse nieuwe richting in de carrière van Tacobella, ondertussen al bijna een hiphop-veteraan!

Twitter / Instagram

36 posts

About author
Soms Blue, Altijd Pink. 24/7 muziek aan het luisteren, kijk maar!
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Rico Nasty - "Turn It Up"

De Amerikaanse rapster Rico Nasty doet het allemaal: ze lanceerde het begrip ‘sugar trap’, promoot zichzelf op diverse sociale media en is…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Frost Children - "ALL I GOT"

De invloeden die de elektronische groep Frost Children in hun muziek trekken, zijn zowat eindeloos. Jungle, punk, trap… het kwam allemaal voorbij…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single 100 gecs - "Hollywood Baby"

100 gecs is steeds weer goed voor een muzikale verrassing. Het duo bestaande uit Laura Les en Dylan Brady maakt sinds 2015…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.