Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Rico Nasty – “IPHONE”

Ondanks haar jeugdige leeftijd van 23 lentes is rapper en zangeres Rico Nasty al bijna zeven jaar actief in de hiphop scene. Nadat ze in 2014 haar eerste tape Summer’s Eve op de wereld losliet, ging het alleen maar bergop voor de straffe dame die zich wel eens Tacobella laat noemen. Al enkele maanden teaset ze haar fans met nieuw materiaal. Nu komt Rico met “IPHONE”, de eerste bevestigde track op haar nieuwe project Nightmare Vacation, dat later dit jaar uit zal komen.

Wie zich verheugde op nog een harde trapbanger met onzachte schreeuwerige vocals, slaat de bal mis. “IPHONE” is loeihard, maar niet op de manier die we van Rico gewend zijn. Producer Dylan Brady legt de basis voor een hyperpop banger die niet zou misstaan op een album van zijn duoproject 100 Gecs. Rico morst en tovert met autotune op een wijze waar collega’s Charli XCX en Arca nog iets van kunnen opsteken. Alhoewel het nummer inhoudelijk (buiten de obligatoire coronaverwijzing) niet veel voorstelt, brengt Rico zoveel energie dat we hier voorbij durven kijken. “IPHONE” is gewoon een dansbare plaat en een frisse nieuwe richting in de carrière van Tacobella, ondertussen al bijna een hiphop-veteraan!

Twitter / Instagram

26 posts

About author
Soms Blue, Altijd Pink.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
AlbumsRecensies

Rico Nasty - Nightmare Vacation (★★★): Ruige tante maakt suikertrap

Na zes jaar op het toneel, evenveel mixtapes en 23 omwentelingen van de zon is Maria Kelly, beter gekend als Rico Nasty,…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single 3OH!3 - "LONELY MACHINES" (Feat. 100 gecs)

2008 was het jaar waarin 3OH!3 de hitlijsten bestormde met schijven als “DONTTRUSTME” en “STARSTRUKK“. De band verdween daarna wat van de…
AlbumsRecensies

OTTO - World Greetings (★★★½): Iedereen kind!

‘Het is misschien zoals het broodmandje voor de maaltijd, maar het brood is een gefrituurde kaaskroket mét kaasaus. Het is niet per…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.