Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Jelle – “Bebouwde Kom” (feat. Vinci & Bird)

Met de 20-jarige Jelle heeft Herent een sterke rapper in hun handbereik, die enkele maanden geleden zijn eerste ep Kampioen op de wereld losliet. Die konden we wel smaken en deed ons uitkijken naar meer. Die ‘meer’ krijgen we nu vrij snel, want de Herentenaar brengt vandaag een nieuwe single uit waarop hij samenwerkt met stadsgenoot Vinci en zijn goede vriend Bird. Nogmaals kunnen we horen dat Jelle een mooie toekomst voor ogen heeft.

Op “Bebouwde Kom” laat Jelle zich meteen van zijn sterkste kant zien. Het leuke en verfrissende refrein verrast ons door de verfijnde eigen sound die de rapper uit Herent in een korte tijd heeft gekweekt. We waren snel onder indruk van het refrein dat bestaat uit sterke lines, maar daar blijft het bijna bij. De strofes zijn minder als anders en in het algemeen heeft deze single een minder grote kans op een doorslaggevende toekomst voor de jongeman. Komt dit door de samenwerking? Dat kan, maar aan de ijzersterke productie van Ari zal het niet liggen. Die blijft zoals steeds vernieuwend en origineel klinken. “Bebouwde Kom” is dus niet de beste single van Jelle, maar toch schrijven we de rapper nog niet af. We blijven achter hem staan en weten dat hij in de toekomst die ene belangrijke hit wel zal maken.

Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Clank - "Wat Als" (feat. Jelle)

Kleine labels zijn er in België voldoende, grote labels iets minder. Natuurlijk is er Top Notch en ook Fake mag niet ontbreken…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Jelle - "Bijnaam"

Begin maart maakten we kennis met Noncha Records. Een nieuw label, opgericht door Ariël Hauspi, dat zich bouwde rond rapper Jelle. Achttien…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Jelle - "Zelf in de hand"

Na zijn sterk debuut Kampioen zijn we benieuwd naar elk stukje muziek dat de jonge rapper Jelle op ons loslaat. Met zijn team…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.