Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Lous and The Yakuza – “Laisse Moi” feat. Hamza

De Belgische muziekscene is er eentje om te koesteren, maar dat wisten we natuurlijk al langer. Toch maken weinig artiesten meteen zo veel indruk als Lous and the Yakuza. Haar debuutsingle “Dilemme” heeft inmiddels al meer dan twaalf miljoen plays op Spotify en haar recentste release, “Bon Acteur” verscheen zelfs via een exclusieve COLORS sessie. Door de huidige omstandigheden werd debuutplaat Gore uitgesteld, maar we blijven niet op onze honger zitten. Vandaag verschijnt “Laisse Moi” met de Belgische rapper Hamza als feature.

Lous and the Yakuza balanceert tussen pop en hiphop, maar op “Laisse Moi” helt de balans zachtjes over naar de hiphopkant. Distorted vocals vormen de intro voor het laidback hiphopnummer. De zachte trapbeat vormt stilaan een constante doorheen de muziek van Lous en levert vooral de nodige portie vibes. Ook de samenwerking met Hamza pakt meer dan goed uit voor de Belgisch-Congolese. Beide partijen vloeien naadloos in elkaar over en tonen daarmee ook de veelzijdigheid van kameleon Lous. Daarnaast zorgt een minimalistische instrumentatie ervoor dat de boodschap van het nummer makkelijk gecommuniceerd wordt. Dit najaar horen we gelukkig meer van Lous and the Yakuza in de vorm van Gore, maar inmiddels stijgt de temperatuur rustig nog een paar graden met “Laisse Moi”.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

10 augustus 2020

About Author

Leni Sonck


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief