Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Sara Kays – “Chosen Last”

Als je tijdens je schoolperiode bij spelletjes of sport snel werd gekozen bij het maken van de teams, dan heb je ongetwijfeld nooit de pijn gevoeld waarover Sara Kays zingt in “Chosen Last”. Het is een nummer door en voor een outsider, een buitenbeentje. Met een clip die haast even eenvoudig is opgemaakt als het nummer zelf, maar wel de boodschap ook weer extra in de verf zet. Het zit hem in de details.

Na het al even depressief makende “Smaller Than This” komt Sara Kays zo opnieuw met een bijzonder sterke tekst, vervat in een ogenschijnlijk oppervlakkig riedeltje. Voor wie zich aangesproken voelt, zal het zo diep vallen, voor de rest is het gewoon aangenaam om naar te luisteren. Kays zelf is een Amerikaanse singer-songwriter die het vooral goed doet op TikTok en in de mainstreammedia wat onder de radar blijft. Maar dat is misschien ook net de bedoeling, doordat ze niet té veel moeite wil doen. ‘Muziek maken en mama trots maken’, aldus het devies van de Amerikaanse. Opdracht geslaagd.

Facebook / Instagram / Twitter

Ontdek nog meer op onze Spotify.

8 augustus 2020

About Author

Aernout Van Lindt


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief