Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single kai – “in the now”

Dat kai kan zingen en schrijven, bewees de Canadese jaren geleden al. Ze werkte mee aan Diplo’s “Revolution” (2013) en schreef Jessie J’s “Sweet Talker” (2014). Ze schreef en zong “Mind” op het album Skrillex and Diplo Present Jack Ü (2015), maar haar bekendste bijdrage is ongetwijfeld aan Flumes monsterhit “Never Be Like You” (2016). Het leverde Flume een Grammynominatie op, maar hierna verdween kai uit de spotlight. Ze verliet haar label, leerde zichzelf het programma Albeton Live aan en begon het onzekere pad van een onafhankelijke artiest te bewandelen.

Jaren van stilte volgden, maar op “in the now” toont kai louter aan dat ze wat ze al kon, niet verleerd is. Integendeel, ze heeft duidelijk haar eigen sound nog verder uitgewerkt en het siert haar. Nu ze haar eigen baas is, hoor je geen invloeden meer van andere artiesten, maar gewoon ‘kai’. Op sociale media verkondigde ze dat dit nummer al een decennium in de maak is en we geloven kai op haar woord. Je kan bijna horen hoe “in the now” een vrucht van jarenlange, intense arbeid is en het maakt het resultaat alleen maar mooier.

Facebook / Instagram / Twitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

7 augustus 2020

About Author

Baldwin Verhoeven Ik vond geluk in een roze donut.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief