Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Sycco – “Ripple” (feat. Flume & Chrome Sparks)

© Danien Berends

Het kan soms snel gaan in de muziekwereld, vraag dat maar aan Sash McLeod. De twintigjarige zangeres kon tot voor kort niet echt op heel veel aandacht rekenen, maar lijkt er nu stilletjes aan toch helemaal door te komen. Zo maakte ze haar nieuwste single “Ripple” samen met grote namen Flume en Chrome Sparks. Hoe het nummer tot stand kwam, is best een gek verhaal. Toen de mannen samen aan een nummer werkten, kwam via via de stem van Sycco ter sprake. Ze stuurde haar stem vanuit thuisstad Brisbane op naar Los Angeles en voor ze het wist was “Ripple” helemaal klaar. En die single mag er nu zeker zijn.

Met een dikke drie minuten op de klok weet het drietal ons op een zwoele doch chille manier richting de dansvloer te trekken. Het is in die zin vooral de productie die daarin een belangrijke rol speelt, al maakt de stem van Sycco het plaatje wel compleet. De refreinen van “Ripple” zijn dan ook geen grootse ontploffingen, maar kunnen zeker gelden. Het jammere is dat er misschien iets te weinig variatie in de track zit, waardoor we niet meteen op de repeatknop zullen drukken. Wel is het een feit dat Flume, Chrome Sparks en Sycco met deze creatie gewoon een goed dansnummer wisten te maken, dat op zich zeker in een afspeellijstje thuishoort.

Facebook / Instagram / Website

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

1750 posts

About author
't is oke.
Articles
Related posts
AlbumsFeatured albumsRecensies

Flume - Palaces (★★): Een verplicht nummertje met positieve randjes

Om maar meteen met de deur in huis te vallen: we moeten fans van Flume teleurstellen want nee, hij lost de torenhoge…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe singles Flume - "Escape" (feat. KUČKA & QUIET BISON) & "Palaces" (feat. Damon Albarn)

De afgelopen weekends kon het prestigieuze Coachella al twee keer proeven van Palaces, het splinternieuwe album van Flume dat in het verschiet ligt….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Flume - "Sirens" (feat. Caroline Polachek)

20 mei 2022. Dat is de datum waarop electropop-pionier Flume zijn nieuwste album Palaces op de wereld zal loslaten. Intussen liet de…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.