Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single JUNG – “Polar Bears”

Waar zijn alle ijsberen en pinguïns heen? En de tijgers? In tijden van hittegolven een liedje over klimaatopwarming zingen en het toch nog hip doen klinken? Challenge accepted moeten ze bij JUNG gedacht hebben. “Polar Bears” swingt als een tiet en combineert alle goede dingen die we uit Scandinavië gewoon zijn: de humor van het Noorse Ylvis (“What the fox say?”) met de discopop van het Deense Alphabeat (denk aan “10.000 Nights of Thunder“).

De mannen van JUNG – in het dagelijkse leven tweelingbroers Tom en Henrik Ljungqvist – komen uit Zweden en maken met “Polar Bears” toch wel een statement, een tweetal maanden nadat ze in eigen land al wat indruk maakten met het al even funky en gekke “Nobody Knows” – met een deuntje dat ergens doet denken aan Milo Meskens. Of we later nog veel van de broertjes gaan horen, zal nog moeten blijken. Maar wij nemen alvast het gokje met de twee en doen een dansje. Met alle klimatologische gevolgen van dien.

Facebook

Ontdek nog meer op onze Spotify.

7 augustus 2020

About Author

Aernout Van Lindt


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief