Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Troye Sivan – “Rager teenager!”

Troye Sivan is wellicht een van de populairste muzikanten van Zuid-Afrikaanse afkomst in de westerse wereld. Dat heeft hij te danken aan zijn eerste twee albums Blue Neighbourhood en Bloom met daarop telkens een aantal prachtige popsongs in een herkenbare stijl. Op die eerste vinden we nummers als “YOUTH” en “HEAVEN” terug, waar het op de tweede onder meer “Seventeen” en de titelsong zijn die ons wisten te bekoren. Binnenkort verschijnt er een nieuwe ep van Sivan en daarvan krijgen we nu een derde single te horen. “Rager teenager!” volgt “Easy” en “Take Yourself Home” op.

De nieuwste worp van Troye Sivan is een redelijk rustige geworden. Het nummer begint zeer ingetogen en bouwt langzaamaan op om tijdens de outro in een stroomversnelling over te gaan. “Rager teenager!” is niet zo catchy als de vorige singles, maar het is daarom niet per se minder goed. De zachte stem glijdt zo mooi over de nog zachtere muziek tijdens het eerste deel, dat het bijna jammer is dat er een beat bijkomt bij het begin van de tweede strofe. Ook deze keer gaat Sivan wat experimenteren op het einde van het nummer en dat had dan weer net iets harder en meer gemogen. De nieuwe single is een mooi exemplaar, maar was mogelijks beter geweest als de muzikant zich niet zo vasthield aan vooropgestelde regels en radiovriendelijke lengte.

In a Dream verschijnt op 21 augustus. Naast de drie singles zullen er nog vier nummers op staan.

Facebook / Instagram

Volg ons op Spotify voor meer nieuwe muziek.

5 augustus 2020

About Author

Robbe Rooms Ik ben te herkennen aan mijn gele jas.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief