Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Troye Sivan – “Easy”

Het schuchtere jongetje van een paar geleden is niet meer, want Troye Sivan is al een tijdje een volwassen popster geworden. Het Australische tieneridool liet op zijn recentste plaat Bloom zien in welke mate hij als artiest is opengebloeid en lijkt opnieuw klaar te zijn om op zijn volgende project, In A Dream, te schitteren. Op de zes nummers tellende ep staat naast “Take Yourself Home“, ook de spiksplinternieuwe single “Easy”.

Terwijl een groot aantal popsterren tegenwoordig inspiratie putten uit het verleden, blijft Troye Sivan zijn stijl trouw. Op “Easy” blinkt de 25-jarige uit door een ontzettend goede sfeerschepping, die werkelijk aanzet tot dromen zonder weg te zakken in te melancholische oorden. De lichte stemvervormer op zijn stem zorgt voor de nodige portie drama, die perfect bij de instrumentatie past en ons al doet verlangen naar meer muziek.

Op 21 augustus verschijnt In a Dream, de nieuwe ep van Troye Sivan.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

15 juli 2020

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief