Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Troye Sivan – “Take Yourself Home”

De in Zuid-Afrika geboren Australische popster Troye Sivan liet twee weken terug al weten dat hij zijn fans wil verblijden met nieuwe muziek tijdens deze bizarre tijden en zo geschiedde. Zijn nieuwe single “Take Yourself Home” is het eerste solowerk sinds de release van zijn zeer gesmaakte album Bloom uit 2018, dat hij bovendien in de Lotto Arena kwam voorstellen.

“Take Yourself Home” werd geschreven met dezelfde mensen die ook aan Bloom meewerkten en is naar eigen zeggen een echte ‘stay home’-anthem. Aanvankelijk is het nummer eerder terughoudend op vlak van productie, maar een onverwachte plottwist verrast op het einde. “Take Yourself Home” is precies wat we nodig hadden in deze tijd en laat ons uitkijken naar nieuw werk van Troye dat er hopelijk snel aankomt.

Volg ons op Spotify voor meer nieuwe muziek.

1 april 2020

About Author

Maxim Meyer-Horn Certified pop-slet


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief