Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single SG Lewis (feat. Robyn & Channel Tres) – “Impact”

SG Lewis is een opkomende Britse singer-songwriter en producer die niet vies is van een samenwerking. Het geluid van zijn synths en frisse beats ging eerder dit jaar al samen met de stemmen van Victoria Monét en Khalid, maar ook AlunaGeorge, Clairo, Galant en Bruno Major zijn te vinden op zijn cv. Vandaag vervoegt nog een mooie samenwerking dat lijstje. Op “Impact” is Robyn te horen, die bekend staat voor haar danspop en al hits als “Dancing on My Own” en “Missing U” scoorde. Ook uitgenodigd is houseproducer Channel Tres; op een langspeler is het nog even wachten bij hem.

Het nummer begint meteen met een herkenbare kreet van Robyn en ook de beats nemen de luisteraar vrijwel meteen mee. Vervolgens komt de donkere stem van Channel Tres erbij. Deze vormt een mooi contrast met de lichte muziek die ermee gepaard gaat. Tijdens het refrein komt Robyn terug en klinkt ze dromerig en sensueel; helemaal anders dan Channel Tres, dus. De twee stemmen staan lijnrecht tegenover elkaar en net daarom gaan ze zo goed samen. Voeg daar nog eens frisse, dansbare productie van SG Lewis aan toe en je hebt een zomerse danshit.

Facebook / Instagram

Volg ons op Spotify voor meer nieuwe muziek.

1212 posts

About author
braaf zijn hé
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Channel Tres - "Berghain" (feat. Barney Bones)

Wie hem al eens live aan het werk zag, weet dat Channel Tres simpelweg een fenomeen is. Elk podium dat de man…
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Andromedik, Becky Hill, Wunderhorse, Channel Tres en meer naar Pukkelpop 2024

De paasvakantie is net voorbij, dus is ook de zomervakantie niet meer veraf. Hoewel de festivalzomer van 2024 nog moet losbarsten, belooft…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Channel Tres - "Walked In The Room"

Mister Sexy Black Timerblake is hier weer. Zijn laatste ep Real Cultural Shit was daar een uitstekend voorbeeld van en dit mochten we…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.