Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single SG Lewis (feat. Robyn & Channel Tres) – “Impact”

SG Lewis is een opkomende Britse singer-songwriter en producer die niet vies is van een samenwerking. Het geluid van zijn synths en frisse beats ging eerder dit jaar al samen met de stemmen van Victoria Monét en Khalid, maar ook AlunaGeorge, Clairo, Galant en Bruno Major zijn te vinden op zijn cv. Vandaag vervoegt nog een mooie samenwerking dat lijstje. Op “Impact” is Robyn te horen, die bekend staat voor haar danspop en al hits als “Dancing on My Own” en “Missing U” scoorde. Ook uitgenodigd is houseproducer Channel Tres; op een langspeler is het nog even wachten bij hem.

Het nummer begint meteen met een herkenbare kreet van Robyn en ook de beats nemen de luisteraar vrijwel meteen mee. Vervolgens komt de donkere stem van Channel Tres erbij. Deze vormt een mooi contrast met de lichte muziek die ermee gepaard gaat. Tijdens het refrein komt Robyn terug en klinkt ze dromerig en sensueel; helemaal anders dan Channel Tres, dus. De twee stemmen staan lijnrecht tegenover elkaar en net daarom gaan ze zo goed samen. Voeg daar nog eens frisse, dansbare productie van SG Lewis aan toe en je hebt een zomerse danshit.

Facebook / Instagram

Volg ons op Spotify voor meer nieuwe muziek.

5 augustus 2020

About Author

Robbe Rooms Ik ben te herkennen aan mijn gele jas.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief