Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Oscar Lang – “Get Out”

Het regende de afgelopen maanden nieuwe muziek van Oscar Lang. De jonge Brit is dan ook hard aan het werken aan zijn weg naar de top, maar dat zien we helemaal goed komen. Met nog maar achttien lentes op de teller is de jongeman goed bezig om één van de grotere namen in de indierock wereld te worden. Onze harten heeft hij in elk geval al kunnen veroveren en het lijkt slechts een kwestie van tijd voor hij ook de rest van de wereld om zijn vinger windt. Dit jaar kregen we met Overthunk en de daaropvolgende single “Apple Juice” dan ook al heel wat leuk materiaal om ons mee zoet te houden. Het nieuwe “Get Out” trekt die vrolijke, catchy lijn vlotjes door en maakt ons helemaal klaar voor de aankomende hittegolf.

Vanaf de eerste tonen weet Oscar een glimlach op ons gezicht te toveren. Het vrolijke riedeltje op gitaar en piano klinkt catchy en als de Brit zijn stem bovenhaalt, zijn we vertrokken voor een lekker zomers nummertje. Oscar zelf klinkt nog redelijk chill, maar de instrumentatie daarentegen gaat soms de bombastische richting uit. De gitaren worden al wat heviger en tussendoor krijgen we hier en daar wat elektronische elementjes te horen. “Get Out” werd een lekker vrolijk indierocknummertje met af en toe een explosief karakter en een tikkeltje psychedelica. Meer moet dat toch niet zijn?

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

4 augustus 2020

About Author

Lucas Palmans


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief