Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Kat Saul – “Monsters”

Iedereen die heimwee heeft naar begin 2000 zou in Kat Saul weleens een soulmate kunnen vinden, want het is haar grootste drijfveer en inspiratiebron om muziek te maken. De 22-jarige zangeres ruilde Nashville recent in voor Los Angeles om haar carrière verder uit te bouwen door samen te werken met bekende producers. Haar grote fascinatie voor gitaren, poppunk maar ook radiohits komt sinds haar verhuis nog prominenter naar voren en dat hoor je ook op haar nieuwe single.

Als je opzoek bent naar een nieuwe oorworm, dan voeg je “Monsters” best zo snel mogelijk toe aan je playlist. De klassieke popmelodie, de zanglijnen en de gitaren zorgen voor een plaatje dat volledig klopt en dat aantoont dat Kat Saul goed bezig is om een versnelling hoger te gaan. “Monsters” is verre van een draak van een nummer en stemt ons in ieder geval welgezind

Facebook / Instagram 

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

4 augustus 2020

About Author

Maxim Meyer-Horn


ONE COMMENT ON THIS POST To “Nieuwe single Kat Saul – “Monsters””

  1. 2pac schreef:

    https://youtu.be/alSpMCE2eG4
    Müzik evrenseldir, insanlar ne yaşıyorlarsa, veya ne hissediyorlarsa kendini o tarz bir müzikte bulur.

    Music is universal, people find themselves in that kind of music, no matter what they live or feel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief