Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single 6ix9ine – “PUNANI”

Daar is hij weer. Na “GOOBA“, “TROLLZ” en “YAYA” is “PUNANI” hier, de vierde single sinds de regenboograpper vrij is uit de gevangenis. Records breken kan hij als geen ander, zichzelf in de spotlight zetten ook. Na een samenwerking met Nicki Minaj komt hij dit keer alleen voor ons rappen.

Als je een nummer met inhoud zoekt, moet je een ander nummer luisteren. Als je een nummer met een gehypte sfeer zoekt, ben je wel aan het juiste adres. Tekashi komt wederom al schreeuwend op het nummer, dat vooral gaat over seksuele dingen en over welke connecties hij heeft. De single duurt nog geen twee minuten, waarvan de helft de hele tijd hetzelfde klinkt. Na “GOOBA” hadden we wel iets meer verwacht dan een minuut rappen over het vrouwelijke geslachtsdeel.

De clip is ook niet echt speciaal, zeker niet na de vorige video’s. Nu zijn huisarrest over is, was het eens tijd om buiten te komen. Stoer rondrijden in een auto is zowat het enige dat we te zien krijgen.

Facebook / Twitter / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify!

3 augustus 2020

About Author

Robbe Nerinckx De liefde voor muziek is oneindig.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief