Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Le Manou – “Palmier”

Foto: Ian Cottyn

Manou Maerten komt misschien uit het kleinste stadje ter wereld, Durbuy, maar haar dromen en ambities liegen er niet om. Nadat ze als kind en tiener geregeld deelnam aan talentenjachten, vond ze haar muzikale weg dankzij haar studies muziekproductie in Gent. Zopas opende ze nog Durbuy Music, een van de beste nieuwe studio’s van ons land, en dit najaar brengt ze als Le Manou haar tweede ep uit.

Er zijn al heel wat potentiële kandidaten voor de zomerhit van het jaar gepasseerd, maar ze waren niet allemaal zo fris en fruitig als “Palmier”. Le Manou legt de focus niet alleen op een goede productie, maar probeert een echte sfeer te creëeren die ons enthousiasme wekt. Haar sublieme Franstalige popmuziek barst van het charisma en blinkt wel degelijk steeds meer uit, zodat een groter publiek stilaan lonkt.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

2 augustus 2020

About Author

Maxim Meyer-Horn Certified pop-slet


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief