Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Wavey Vayn – “High”

© Beau Keller

De laatste twee jaar brengt Wavey Vayn onder Anders Media regelmatig nieuwe projecten uit. Projecten die ons elke keer toch wel verbazen. Zijn debuutproject Midnight Sadness was een klepper van formaat om de deur mee open te trappen. Ondertussen zit de 24-jarige Antwerpenaar ook bij Hussle Agency voor de boekingen. Wavey Vayn is omringd door een goed team en dat merk je.

“High” schept een sfeer die we wel kunnen smaken, wat wel vaker het geval is. Het nummer begint al met een zuiderse beat die wederom gemaakt is door Remi ‘Anders’ De Roeck, die je doet denken aan een groot dansfeest. Waveys stem brengt ons dan weer op aarde met zijn boodschap in het nummer. Een tekst over de liefde en een geliefde die niet voor hem gekozen heeft, maar voor haar eigen pad. Zo van die teksten zijn eigen aan Wavey Vayn, kijk maar naar eerdere nummers als “Stress” en “Everywhere I Go”. Mooi gedaan!

FacebookInstagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify!

28 juli 2020

About Author

Robbe Nerinckx


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief