Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Jeremy Zucker – “Supercuts”

Jeremy Zucker blijft verbazen; dat bewijst hij met zijn nieuwste single “Supercuts”. Dat Zucker goed is met woorden konden we al afleiden uit zijn debuutalbum Love Is Not Dying, dat afgelopen april uitgebracht werd. Hij schreef de song reeds een jaar geleden in Stockholm met zijn co-auteur en -producent, Max Martin’s MXM Camp. De zomerse vibe en de vlotte tekst brengen je meteen in beweging. Het is wat meer uptempo dan we van hem gewoon zijn, maar we kunnen waarderen dat hij zich van alle markten thuis weet te tonen.

Naar eigen zeggen gaat het nummer over de angst om zelfgenoegzaam te zijn en gewoon weer uitkomen op het punt waar je gestart bent. Voor hem was dat punt een klein dorpje in de buitenwijken van New Jersey. Dat zegt hij in een interview met Out Now Magazine, een Engels muziekblad. Hij voegt er verder nog aan toe dat in het nummer, ondanks het feit dat de plaat upbeat is, toch een sarcastische, zelfhatende toon achter zijn performance zit. Uit de tekst kan afgeleid worden dat hij het heeft over een relatie waarvan je weet dat ze op de klippen zal lopen. Hij heeft het over ongemakkelijke ontmoetingen met de moeder van je ex, maar weet dit toch te verwoorden op een manier waar het klinkt alsof het allemaal zo erg niet is.

Kort samengevat wist de Amerikaanse singer-songwriter weer een muzikale hoogvlieger te produceren die niet alleen sterk is op tekstueel vlak, maar ook een catchy melodielijn bevat.

Facebook / Twitter / Website

25 juli 2020

About Author

Anastacia Savels Potatoes gonna potate.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief