Festivalnieuws, Muzieknieuwtjes

Pearl Jam komt in 2021 naar Rock Werchter

© CPU – Sven Michiels

Festivals doen hun uiterste best om een groot deel van hun line-up voor volgend jaar weer vast te leggen, maar dat is vooral bij headliners niet altijd eenvoudig. Toch is er vandaag goed nieuws, want de Amerikaanse rockband Pearl Jam werd zonet door Rock Werchter op de affiche gezet. De band rond frontman Eddie Vedder keert zo terug naar de heilige weide van Werchter en brengt een gloednieuwe show mee. Voor heel wat fans is dit goed nieuws, want er heerste lang onduidelijkheid of de legendarische groep volgend jaar terug zou keren. Hun volledige tour werd trouwens hernieuwd, waarmee ze ook dit jaar op Pinkpop zullen spelen. Tickets die aangekocht werden voor 2020 blijven geldig voor de edities van 2021. De teller van bevestigde acts staat bij deze op 22.

Pearl Jam speelt op donderdag 1 juli 2021 op Rock Werchter. Tickets zijn reeds in verkoop.

24 juli 2020

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief