Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Hunger Moon – “Promises”

Nathalie Jenkins en James Attwood zijn momenteel nog geen bekenden, maar met Hunger Moon zou daar wel eens verandering in kunnen komen. Het duo maakte vroeger deel uit van een kwartet, maar ze waren niet geheel tevreden met het resultaat dat de band neerzette en gingen vervolgens met z’n tweeën aan de slag. Hunger Moon werd opgericht en bracht al enkele leuke liedjes uit. Een mooie vrouwelijke stem en een subtiele galmende gitaar doen zo nu en dan lichtjes denken aan London Grammar en wanneer ook James wat meezingt, werd de logische vergelijking met Oh Wonder al gemaakt.

Het nieuwe “Promises” bevat wat folkinvloeden, maar ligt ook opnieuw in de lijn van eerder vermelde bands. De subtiele vocals van James Attwood zorgen voor een extra dimensie, maar het is vooral zijn gitaarwerk dat kan bekoren. Nathalie Jenkins toont aan dat ze zowel laag als hoog kan zingen en bouwt door haar stem goed te gebruiken op naar een mooie climax. Hunger Moon zet met dit nieuwe liedje zeker en vast een stap naar voren.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1212 posts

About author
braaf zijn hé
Articles
Related posts
AlbumsFeatured albumsRecensies

Floating Points, Pharoah Sanders & The London Symphony Orchestra - Promises (★★★★★): Drie kwartier muzikale overstijging

Het muzikale genie genaamd Sam Shepherd ofte Floating Points tast al jaren de grenzen van de elektronische muziek af. Vijf jaar lang…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Calvin Harris (ft. Sam Smith) - "Promises"

De zomer is nog niet gedaan, dus probeert Calvin Harris nog snel een tweede zomerhit te scoren. Na zijn succes met Dua…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.