Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Des Rocs – “I Know”

Zoals de artiestennaam doet vermoeden, is Des Rocs een rock-‘n-roll artiest. De New Yorker brengt al sinds 2018 dynamische nummers geïnspireerd door Bruce Springsteen, Jimi Hendrix en Queen. Door zijn energieke uitstraling op het podium was hij eerder al het voorprogramma van The Rolling Stones, Muse en Grandson. Twee maanden geleden bracht Des Rocs het nummer “Wayne” uit waarin hij op een levendige manier zijn alter ego voorstelde aan het publiek.

Met “I Know” brengt de artiest opnieuw een song uit die typisch is aan zijn stijl, maar met een alternatieve twist. Uit vorige liedjes merk je dat Des Rocs graag gebruik maakt van geluidseffecten en dat doet hij nog meer in zijn nieuwste nummer. Door vaker een echo en donkerdere melodieën te gebruiken, creëert de artiest een iets sensueler lied. Normaal gezien geeft de muzikant het beste van zichzelf in de bridge, maar nu koos hij voor een rustigere en zwoelere aanpak, wat wel veel bijdraagt aan de sfeer van het nummer.

Des Rocs zijn nieuwste werk is wat minder explosief dan zijn vorige knallers, toch hij verliest hierbij zeker zijn wilde haren niet.

Facebook / Twitter / Instagram / Website 

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

24 juli 2020

About Author

Floor Vergote


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief