Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single May Erlewine & The Woody Goss Band – “Anyway”

In een tijd waar muziek al eens durft vervallen in voorspelbare en afgelikte gewoontes, doet een samenwerking als deze van May Erlewine en Woody Goss enorm veel deugd. May kennen we als begeesterde songwriter, die haar stem in dit gezamenlijke project vooral inzet als charmerend wapen. Zacht, vleiend en erg naturel, ze klinkt als een onweerstaanbare sirene. Ook toetsenist Woody Goss loopt duidelijk met zijn hoofd in de soulwolken en laat de jolige Vulfpeckriedeltjes hier voor wat ze zijn. Samen schreven May en Woody aan album Anyway, dat op 14 augustus in de winkelrekken te vinden zal zijn. Door leadsingle “Days Go By” waren we al volledig weggesmolten en net nu de laatste plakkerige restjes daarvan aan het verdwijnen waren, krijgen we de extra soulvolle titeltrack “Anyway” te horen.

‘I’m gonna love you anyway’ zingt May en we volgen haar daar blindelings in. De intro alleen al laat namelijk voelen hoe we hier te maken hebben met muzikanten die er hart en ziel in willen leggen. Terwijl productioneel gezien alles juist zit tot in de puntjes, wordt de song allesbehalve ontdaan van zijn rauwe gevoel. “Anyway” klinkt enorm levendig in zijn retro benadering en dat kan niet elke band zomaar neerpoten. Woody en Mae lijken muzikaal voor elkaar gemaakt te zijn.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

19 juli 2020

About Author

Ann Mulleman


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief