Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Alex Aiono – “Good Morning”

De Amerikaanse popzanger Alex Aiono, geboren als Martin Alexander Aiono, begon als zeventienjarige op YouTube met covers en mashups die niet slecht scoorden. Niet veel later bracht hij zijn eerste nummer uit, “Doesn’t Get Better”. Afgelopen jaren kwam hij met een twintigtal singles waaronder “Hot2Touch”, een zomernummer met de dj Felix Jaehn die ook bij ons goed scoorde, maar Aiono niet veel naambekendheid bracht.

Na zeven jaar lang enkel singles uit te brengen, komt Aiono dit jaar eindelijk met zijn debuutalbum The Gospel at 23. Zijn nieuwe single “Good Morning” is een van de nummers daarvan. Gezien de titel van het album, hadden we het moeten weten, maar Alex Aiono verrast met zijn nieuwe stijl: een combinatie van pop en gospel. Die nieuwe stijl is al te horen bij de eerste noten. “Good Morning” begint met iets dat we niet gewoon zijn van de zanger. Hij ruilt zijn gebruikelijke synths of gitaar voor piano. Bij het refrein wordt het koor geïntroduceerd, dat doorheen heel het nummer ook aanwezig blijft. Het is alvast een vrolijk nummer dat nieuwsgierig maakt naar meer.

Benieuwd naar meer van zijn nieuwe stijl? Zijn debuutalbum The Gospel at 23 komt uit op 24 juli.

Facebook / Twitter / Instagram / Website


Ontdek nog meer muziek op onze Spotify

19 juli 2020

About Author

Charlotte Missotten


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief