Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Aya Nakamura – “Jolie nana”

© CPU – Kamilia Sain

Er lijkt geen zomer voorbij te gaan waarin Aya Nakamura geen zomerhit uitbrengt om de temperaturen nog eens de hoogte in te laten gaan. Haar doorbraakhit “Djadja” werd op Spotify al 250 miljoen keer gestreamd en de bijhorende video heeft de kaap van 600 miljoen views al lang achter zich gelaten. Vertalen doet zich dit succes ook in de verkoopcijfers van haar vorige tour, want elke show was op slag uitverkocht. In Vorst Nationaal gaf de Franse diva uiteraard ook een show, waarbij elk zitje bezet was en de hysterie groot was.

Wanneer de opvolger van haar succesplaat NAKAMURA in de rekken ligt, is nog niet meteen duidelijk, maar de eerste single zou alvast weer een grote hit kunnen worden. “Jolie nana” is een bijzonder catchy zomerhit geworden, die uiteraard iets weg heeft van haar hits “Djadja” en “Pookie“, maar toch ook anders genoeg klinkt om niet in herhaling te vallen. Haar grote critici zal ze er wellicht niet mee kunnen overtuigen, maar haar fans zullen ook deze single de hemel in prijzen. Een echte zomerhit die direct blijft hangen!

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1242 posts

About author
Certified pop-slet
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Aya Nakamura - "Ailleurs"

De Franse zangeres Aya Nakamura scoorde met haar songs “Djadja” en “Pookie” megahits die niet meer van de radio weg te krijgen…
LiveRecensies

Aya Nakamura @ Vorst Nationaal: Zonder veel moeite

Groot getier en getrek gisteren aan de inkom van Vorst Nationaal. De schuldige is de Franse zangeres Aya Nakamura, die dus ook…
LiveRecensies

Fire Is Gold 2019 : Zomers hete hiphop

Gisterenmiddag was het weer zover, Fire Is Gold ging om 12u van start in het zonnige Antwerpen. Het eendagsfestival stelt niet alleen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.