Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Bee Bee Sea – “Gonna Get Me”

Al sinds 2013 stuurt Bee Bee Sea vanuit hun Italiaanse thuisbasis het ene na het andere garagepunknummer de wijde wereld in. Het drietal bracht in 2015 hun zelfgetitelde debuutalbum uit, dat in 2017 opgevolgd werd door het even energieke Sonic Boomerang. In tussentijd mochten ze ook al openen voor grotere bands als Thee Oh Sees en IDLES. Voorlopig lijken ze hun gitaren nog niet aan de haak te hangen, en gelukkig maar. Op 9 oktober komt album nummer drie, Day Ripper, eraan en dat belooft even goed te worden als zijn voorgangers. Singles “Daily Jobs”, “Be Bop Palooza” en ook de nieuwste, “Gonna Get Me”, stemmen ons meer dan gunstig.

‘Schoenmaker, blijf bij je leest’ is een gezegde dat de kerels van Bee Bee Sea goed in hun oren geknoopt hebben. Hoewel het steeds uitkijken is naar nieuwe nummers, blaast het trio er ons nooit mee van onze sokken. Echt verrassen doen ze nauwelijks. Rechttoe rechtaan, strak en speels: met die woorden kan zowat elke single van de Italiaanse band samengevat worden. Ook “Gonna Get Me” ontsnapt niet aan dat keurslijf. Hun herkenbare geluid doet onze voet al snel meetikken op de maat en na een tweede luisterbeurt is duidelijk dat het opgewekte deuntje nog tot vanavond laat in ons hoofd zal blijven hangen.

Facebook / Instagram / Twitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Dit vind je misschien ook leuk:
AlbumsRecensies

Bee Bee Sea - Day Ripper (★★★½): Lekker basisrecept op zijn Italiaans

Net zoals Italiaanse chefs smaakbommen kunnen klaarmaken met niet meer dan wat pasta, olijfolie en look, speelt ook het Italiaanse Bee Bee…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Bee Bee Sea - "Daily Jobs"

Garage-psych met een punk attitude, zo omschrijven de kerels van Bee Bee Sea de nummers die uit hun pennen, gitaren en drums…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Bee Bee Sea - "Be Bop Palooza"

De Noord-Italiaanse garage-psych band Bee Bee Sea is terug, met een nieuw nummer geïnspireerd op de Teenage Mutant Ninja Turtles villain genaamd…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.