Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Bee Bee Sea – “Be Bop Palooza”

De Noord-Italiaanse garage-psych band Bee Bee Sea is terug, met een nieuw nummer geïnspireerd op de Teenage Mutant Ninja Turtles villain genaamd Bebop. Dit gemuteerde, mensachtige wrattenzwijn is dan ook te zien op de artwork. Meer dan uitstraling draagt dit icoon wel niet bij aan het nummer. Na hun meest recente Sonic Boomerang uit 2017 pakt de band vandaag uit met een pakkende upbeat opener.

“Be Bop Palooza” doet zijn best om dit ritme aan te houden en slaagt daar ook wel in. Zanger Wilson Wilson vertelt ons wat meer over het leven in een klein dorp, hoe saai en repetitief het wel niet kan zijn. Ondanks een eerder deprimerende songtekst, word je toch vrolijk bij het horen van dit nummer. Dit allemaal dankzij de jolige deuntjes die terug overvloeien in de catchy upbeat strofe van weleer. Copy paste dit nogmaals, gooi er een riff bij en het nummer is af. Een beetje zoals het leven in een klein dorp heeft dit nummer ook wel de neiging om weinig vernieuwend en ietwat herhalend te zijn. Bad or good? Whatever! Enjoy.

Facebook / Twitter / Website

Dit vind je misschien ook leuk:
AlbumsRecensies

Bee Bee Sea - Day Ripper (★★★½): Lekker basisrecept op zijn Italiaans

Net zoals Italiaanse chefs smaakbommen kunnen klaarmaken met niet meer dan wat pasta, olijfolie en look, speelt ook het Italiaanse Bee Bee…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Bee Bee Sea - "Gonna Get Me"

Al sinds 2013 stuurt Bee Bee Sea vanuit hun Italiaanse thuisbasis het ene na het andere garagepunknummer de wijde wereld in. Het…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Bee Bee Sea - "Daily Jobs"

Garage-psych met een punk attitude, zo omschrijven de kerels van Bee Bee Sea de nummers die uit hun pennen, gitaren en drums…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.