Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Bee Bee Sea – “Be Bop Palooza”

De Noord-Italiaanse garage-psych band Bee Bee Sea is terug, met een nieuw nummer geïnspireerd op de Teenage Mutant Ninja Turtles villain genaamd Bebop. Dit gemuteerde, mensachtige wrattenzwijn is dan ook te zien op de artwork. Meer dan uitstraling draagt dit icoon wel niet bij aan het nummer. Na hun meest recente Sonic Boomerang uit 2017 pakt de band vandaag uit met een pakkende upbeat opener.

“Be Bop Palooza” doet zijn best om dit ritme aan te houden en slaagt daar ook wel in. Zanger Wilson Wilson vertelt ons wat meer over het leven in een klein dorp, hoe saai en repetitief het wel niet kan zijn. Ondanks een eerder deprimerende songtekst, word je toch vrolijk bij het horen van dit nummer. Dit allemaal dankzij de jolige deuntjes die terug overvloeien in de catchy upbeat strofe van weleer. Copy paste dit nogmaals, gooi er een riff bij en het nummer is af. Een beetje zoals het leven in een klein dorp heeft dit nummer ook wel de neiging om weinig vernieuwend en ietwat herhalend te zijn. Bad or good? Whatever! Enjoy.

Facebook / Twitter / Website

6 april 2019

About Author

Jarno Desmet


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Newsletter