Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Jacob Collier (feat. Rapsody) – “He Won’t Hold You”

De Londense muzikale duizendpoot Jacob Collier trakteert ons op een vierde single van zijn soon to be released album Djesse Vol. 3. Na samenwerkingen met onder andere Mahalia, Ty Dolla $ign en Daniel Caesar, ging hij voor het gospelachtige “He Won’t Hold You” in zee met Amerikaanse rapster Rapsody.

An incandescent balm for you’ lezen we op Spotify boven de aankondiging van de release. Beter (en poëtischer) dan dat kunnen wij de sfeer van het nummer alleszins niet omschrijven. “He Won’t Hold You” klinkt rustgevend, dromerig en etherisch en doet een beetje Mac Miller-achtig aan. Jacob bezingt als in een waas het verwerkingsproces na het stuklopen van een relatie. Halverwege het nummer spreekt Rapsody de luisteraar plots echter klaar, duidelijk en troostend toe (‘I dance in the rain knowing I can swim too’). Tijd heelt alle wonden en alles komt goed. Een mooie boodschap in vijf dromerige, mooie minuten muziek gegoten.

Djesse Vol. 3 belooft wederom een toffe, gevarieerde plaat te worden. Wij kijken alvast reikhalzend uit naar 14 augustus.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Related posts
AlbumsRecensies

Jacob Collier - Djesse Vol. 4 (★★★★): Muzikale tour de force

Na 5 jaar heeft Jacob Collier zijn Djesse-project voltooid met Djesse Vol. 4, een ambitieus muzikaal project dat in 2019 van start…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Lizzy McAlpine - "Older"

De 24-jarige Lizzy McAlpine groeide op in de buitenwijken van Philadelphia en begon met het schrijven van liedjes op de middelbare school….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Jacob Collier - "WELLLL"

Het is amper twee weken geleden dat Jacob Collier voor het laatst in België speelde en dat gebeurde in Klub C op…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.