Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Jacob Collier (feat. Rapsody) – “He Won’t Hold You”

De Londense muzikale duizendpoot Jacob Collier trakteert ons op een vierde single van zijn soon to be released album Djesse Vol. 3. Na samenwerkingen met onder andere Mahalia, Ty Dolla $ign en Daniel Caesar, ging hij voor het gospelachtige “He Won’t Hold You” in zee met Amerikaanse rapster Rapsody.

An incandescent balm for you’ lezen we op Spotify boven de aankondiging van de release. Beter (en poëtischer) dan dat kunnen wij de sfeer van het nummer alleszins niet omschrijven. “He Won’t Hold You” klinkt rustgevend, dromerig en etherisch en doet een beetje Mac Miller-achtig aan. Jacob bezingt als in een waas het verwerkingsproces na het stuklopen van een relatie. Halverwege het nummer spreekt Rapsody de luisteraar plots echter klaar, duidelijk en troostend toe (‘I dance in the rain knowing I can swim too’). Tijd heelt alle wonden en alles komt goed. Een mooie boodschap in vijf dromerige, mooie minuten muziek gegoten.

Djesse Vol. 3 belooft wederom een toffe, gevarieerde plaat te worden. Wij kijken alvast reikhalzend uit naar 14 augustus.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

11 juli 2020

About Author

Louise Thesin I don't care if Monday's blue, Tuesday's grey and Wednesday too. Thursday, I don't care about you. It's Friday, mijn Spotify Release Radar is geüpdatet!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief