Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single RAYE – “Natalie Don’t”

De Britse Rachel Keen is een perfect voorbeeld van een jong meisje dat haar dromen waarmaakt. Al van kinds af aan is ze bezig met muziek en traag, maar gestaag begon ze aan haar weg naar de top. Ze werd onderweg opgepikt door verschillende grote namen. Zo schreef ze onder andere al nummers voor Charli XCX, was ze te horen op tracks van die ene hit-dj Jonas Blue en schoot ze samen met die andere hit-dj Jax Jones de hoofdvogel af toen “You Don’t Know Me” een wereldhit van jewelste werd. Sindsdien is RAYE niet meer uit de hitlijsten weg te slaan. Op een echt album blijft het vooralsnog wachten, maar met haar nieuwste “Natalie Don’t” zit een nieuwe radiohit er dik in.

Bij het begin van “Natalie Don’t” lijken we aan een donker nummer vol synths te beginnen, maar niets is minder waar. Plots komt er een lekkere baslijn bij en RAYE gaat met haar stem de hoogte in. De donkere wolkjes veranderen plots in een zwoele zon en de temperatuur stijgt zienderogen. Tussen het zingen door probeert de Britse ook eens wat rappen uit en ook dat gaat haar goed af. De refreinen blijven lekker hangen. Zeker als er tegen het einde nog eens wat vioolsamples bijkomen. Het zou ons dus niet verbazen als de jonge zangeres ook met dit nummer de hitlijsten zal domineren. Een zomerhitje in worden? Wij denken van wel!

Facebook / Instagram / Twitter

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

10 juli 2020

About Author

Lucas Palmans


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief